Hvorfor går alt sundt på en søndag.

Ja dette har eg ikke gode svar på men konstatere at det er slik. Bare hør på de siste erfaringene.

Skjærtorsdag kl 1730.

Altså en søndag med 4 helligdager foran seg og ca en halv time før eg skulle gå i fjøset. Været er svært godt. Da går selvsagt strømmen. Etter et kvart med stor tålmodighet taes telefonen fatt for å ringe kraftlaget med spørsmål om det skulle være noen grunn til at eg er fri for strøm. For å gjøre en lang historie kort viste det seg at trafoen var sund og måtte skiftes.

Palmesøndagsmorgen.

Eg går i fjøset slik eg alltid pleier. Tar fatt på reingjøring og klarer av en eller annen grunn å få kosteskaftet opp i mellom melkerørene og bender sund et stk glassrør.. Her var det selvsagt selvforskyldt men samme prosedyren har vært gjort i årevis uten uhell.

Sist fredag kl 1500.

Et stk magnetventil på redskapslåsen på lasteren sluttet å funger. Den hang seg opp på en eller annen måte. Her er selvsagt unntaket som bekrefter regelen eller var det slik. Det hører med til historien at eg fikk tak i rette vedkommende som kunne levere dellen 1615 og måtte vendte til mandag. Det hører også med til historien at traktoren lasteren sto på er Engelsk og de er dermed noen timer foran oss.

Dette skal eg skrive mer om siden.

Hovedsiden