Buktenesdagene

Buktenesdagene arrangeres vært år i begynnelsen av September. Det er en helg som starter på Fredagskvelden med ankomst (innsjekking).
Servering av middag i Grillhuset. En typisk meny er Rødvinsmarinert biff av kalv. Serveres med stekt løk, poteter og salsa. Hva måltidet avsluttes med variere litt. Kalven og rødvinen er selvsagt hjemmelaget. Dette blir en lang kveld mot dag.

Lørdagen starter tungt. Men alle er klar til helgens høydepunkt. Potetopptakingen med innlagt pause med nystekte vafler. Dagen avsluttes i Badestamp og relativt tidlig.

Søndagen er det sosialt for de som ønsker det med bæreplukking.

potetopptaking

Bildet er arkivfoto fra tidligere arrangemang.


Årets Buktenesdager ble arrangert fra 14 til 16 september 2007. Vanlig opplegg, men ble avslutttet med feiring av 59 årsdag. Gratulere med dagen.

Hovedsiden