{Buktenes gård}


I lengre tid har eg fått spørsmål om hvorfor det ikke kommer noe nytt på siden. Spesielt siden det har vært byggeaktivitet på gården siste året. Grunnen er like enkel, ambisjonene om hva som skulle legges ut var større en tiden til å gjennomføre. Derfor vil det nu komme litt etter vært framover.

Vi driver gård i Kvænangen kommune.  En kommune på 2117 km2 og en typisk kystkommune. 

Det som de fleste hører men ikke vet er at når det i lokalsendinga sies "Nordstraum i Kvænangen 18 grader" Så er det akkurat registreringer gjort midt på bilde over.

Kvænangen er nordligste Kommune i Troms fylke med ca 1450 innbyggere.  Så alle kan sjønne at vi har god plass.   Selve fjorden er 70 km lang.  Ca 2 mil før fjordbotn stenger gamle israndsavsetninger nesten hele fjorden.  Dette gir oss en av Norges sterkeste tidevannsstrømmer. 

Denne er rik på sei om sommeren og er plassert rett utenfor vår stuedør. 


Disse sidene har tatt svært lang tid å lage.  Så eg vil oppfordre alle som leser dette å skrive i gjesteboka slik at vi kan se hvem som har vært inne på sidene og eventuelt hva Dere synes om det vi har laget.  Det går selvsagt også an å bruke e-post. (Klikk her for å sende e-post)
Beklageligvis har det i den senere tid vært en del problemer med gjesteboka.Tips: Bruk ”F11” for å ta hele skjermen i bruk. Du får tilbake det vanlige bilde med ”F11”

Tips: Se her hvordan hjemmeside eiere kan ungå at e-post adressen kan brukes til å sende Virus: http://nettforlaget.net/start/epost/


Hurtigmeny

Ny driftsbyggning på Buktenes

Mysteriet om den forsvunnede sokken.

Birøkt på 70 grader nord


Buktenesdagene


        {Ugras i såfrøet}
Et problem er at noen utflyttere elsker hjembygda si i hjel. De vil absolutt ikke selge eiendomene sine.

Lasse Levin.
Svensk bygdeutvikler.


OBS. OBS.

Tips en venn om min hjemmesideSist Oppdatert

Landbruk i Kvænangen

Siden om melkeproduksjon

Buktenesdagene

Ny driftsbyggning på Buktenes

Div underfundigheter

Fotoalbum


[HJEM]
HOME